DONIOLMEISTÄKOIRAMMEPENTUJAFLATTIPENTUJAPENTUEETHARRASTUSKOIRAT
aussie-pentue 30.7.2019
L-pentue 30.4.2020
K-pentue 21.5.2019
J-pentue 28.1.2017
I-pentue 7.6.2016
H-pentue 11.11.2015
G-pentue 24.8.2015
F-pentue 29.3.2014
E-pentue 11.3.2014
D-pentue 27.2.2013
C-pentue 4.5.2012
B-pentue 16.9.2011
A-pentue 14.4.2011
Y-pentue 18.9.2009
X-pentue 30.7.2008
W-pentue 15.7.2008
V-pentue
U-pentue
T-pentue
S-pentue
R-pentue
Q-pentue
P-pentue
O-pentue
N-pentue
M-pentue
L-pentue
K-pentue
L-pentue 30.4.2020

Pennut syntyivät 30.4.2020

Tarkemmin niistä voi lukea pentupäiväkirjasta

Kaikille pennuille on koti tiedossa!
Seuraava pentue suunnitteilla keväällä 2021

Odotamme pentuja syntyväksi vappuna 2020


Rico & Halla 27.2.2020

Halla (Doniol Happy Harbinger) on astutettu helmikuun lopussa Ricolla (Doniol Gorgeous Ginger). Ultran mukaan Halla on kantava ja pentujen odotetaan syntyvän vappuna 2020

Pentueen sukutaulu

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI10229/16&ReknoI=FI47523/15

 

Suuri kiitos tästä pentueesta kuuluu molempien koirien omistajille! Vaikka pentueen molemmat vanhemmat ovat kasvattejani, ovat ne molemmat ensimmäisen polven Doniol-koiria. Hallan emä, Tuuhis-Aune, on tuontikoira walesista, jonka upea luonne ja työmotivaatio on aina miellyttänyt minua kovasti.  Tuuhiksen pennuilla on jonkin verran huonoja lonkkia, minkä takia Hallan astuttamista pitkään mietittiin. Hallalla itsellään on B lonkat ja sen siskon jälkeläisistä 60% on A-B -lonkkaisia sekä sulhaseksi valitun Ricon 15 pennusta kaikki 7 kuvattua on A-lonkkaisia niin uskalsimme tämän yhdistelmän tehdä. Sekä Halla että Rico ovat erinomaisia harrastuskoiria ja niillä molemmilla on upeat luonteet. Molemmat ovat myös hyvin perusterveitä koiria. Tästä pentueesta toivoisin voivani sijoittaa narttupennun tai useammankin. Tässä vielä omistajien kirjoittamat kuvaukset Hallasta ja Ricosta. Suuri kiitos Ulla ja Kirsi tästä yhteistyöstä!!


HALLA

DONIOL HAPPY HARBINGER  FI10229/16

Halla on Lopella Doniol-kennelissä 11.11.2015 syntynyt  4 -vuotias perusterve walesinarttu ja asuu Hämeenlinnassa. Se on iloinen, ystävällinen ja avoin sosiaalisissa kontakteissa. Yhdeksän kuukauden ikäisenä syyskuussa 2016  Halla osoitti spanielien taipumuskokeessa omaavansa erinomaiset taipumukset niin metsästykseen kuin jäljestämiseenkin. Vahvistusta asialle saatiin saman vuoden marraskuussa Doniol-fasaanijahdissa, missä Halla onnistui hienosti ja omistaja koirastaan ylpeänä valmisti elämänsä ensimmäisen lintupaistin.

Näyttelyissä Halla on käynyt kahdeksan kertaa. Se on ollut neljästi sertin arvoinen sekä saanut kahdesti varasertin.

Kaksi viimeistä vuotta Hallan kanssa on harrastettu noseworkia, tokoa ja rallytokoa.

Hallalla on B-lonkat ja silmissä todettu lievä distichiasis eli alaluomissa muutamia ylimääräisiä ripsiä. Hallalla on MyDogDna passi, jonka mukaan koira on terve tällä rodulla tutkittujen perinnöllisten sairauksien suhteen.

Hallan emä on Walesissa syntynyt Aune alias Tuuhis (Glanffrwd Rachel Wall),  joka toimii viranomaisapuna pelastuskoiratehtävissä ( Springeri-lehti 1/2020 ). Isä on Suomessa syntynyt Piko (Jangas Field Fennel), joka kisaa agilityn kakkosluokassa. Molemmat vanhemmat ovat suorittaneet spanielien taipumuskokeen hyväksytysti, Piko myös MH luonnekuvauksen. Kyseessä on Hallan ensimmäinen pentue.


RICO


C.I.B. FI & EE & LV & LT MVA RTK1 RTK2 DONIOL GORGEOUS GINGER   FI47523/15 
 

Rico on 4,5 vuotias energinen ja hassutteleva walesimies, jolla on aina pilke silmäkulmassa ja joka rakastaa leikkimistä ja pitkiä metsälenkkejä. Rico on aina valmis kaikkeen yhdessä touhuamiseen, joka tekeekin Ricosta mahtavan harrastuskoiran. Rico on myös erittäin riistaviettinen, ja fasaanijahdissa Rico on osoittanut olevansa aito lintukoira. Rico on läpäissyt spanielien taipumuskokeen vuoden ikäisenä sekä suorittanut MH-luonnekuvauksen. Ricon kanssa harrastetaan pääsääntöisesti rallytokoa, tokoa sekä näyttelyitä, mutta vauhtia ja kykyä olisi myös agilityyn, hakuun ja vepeen, joita olemme päässeet kokeilemaan. Rallytokossa Rico kilpailee VOI-luokassa, jossa on saavutettu tähän mennessä yksi hyväksytty tulos. Näyttelyissä Rico on saanut Suomen ja Baltian maiden muotovalioiden arvot sekä kansainvälisen muotovalion arvon.

 ****************************************

Edellinen pentue

Lisätietoja
kennel . doniol (at) gmail . com
p. +358 - 50 - 464 1418
DONIOL PENNUT

-myydään mikrosirutettuina ja rekisteröityinä
-on madotettu ennen luovutusta 3 kertaa
-mukaan annetaan hoito-ohjeet
-ostajat liitetään Springerspanielit ry:n jäseniksi ensimmäiseksi vuodeksi
-mukaan annetaan ruokaa, jota pentu on tottunut syömään

Pennut kasvavat perheen parissa ja tutustuvat kodin ääniin ja tapahtumiin pienestä pitäen. Ne pääsevät ulkoilemaan, niitä käytetään erilaisissa paikoissa ja ne tapaavat eri-ikäisiä ihmisiä sekä saavat leikkiä toisten aikuisten koiriemme kanssa. Niille toteutetaan bio sensor -ohjelma ja ne saavat monenlaisia virikkeitä.

Toivomme että pennun ostajat pitävät yhteyttä vielä vuosienkin kuluttua ja kertovat koiran kuulumisia. Kasvatustyön kannalta on erittäin tärkeää tietää koiran luonteesta ja terveydestä, sillä tavoitteena on jatkaa kasvattamista ja jalostuskoiran sisarusten terveys ja luonnetiedot ovat todella tärkeitä suunniteltaessa seuraavia sukupolvia. 
 
DONIOLMEISTÄKOIRAMMEPENTUJAFLATTIPENTUJAPENTUEETHARRASTUSKOIRAT