DONIOLMEISTÄKOIRAMMEPENTUJA wssPENTUJA aussiePENTUEETHARRASTUSKOIRAT
PENTUJA wss

Pennut syntyivät 21.5.2019

kaikille pennuille on koti tiedossa
4 sukupolvea

vas Isla (Doniol I Still Love You 3v pentujen emä), Wera (Doniol Wind Of Change 10v, Islan emä), Sani (Doniol Ravishing Lass 14v Weran emä)
 
Kevin & Isla 22.3.2019


Isla (Doniol I Still Love you) on astutettu Kevinillä (Llon Helygen). Pentujen odotetaan syntyvän toukokuun lopulla. Pennut syntyvät ja kasvavat perheemme parissa ja niille tarjotaan monenlaisia aktiviteetteja ennen luovutusikää.


Isla on 5. polven Doniol-koira. Se on innokas osallistumaan kaikkeen toimintaan, mutta osaa myös rentoutua. Isla on siitä harvinainen koiristamme, että se kuuntelee myös lapsiamme ja pyytään heiltäkin rapsutuksia. Isla rakastaa juoksemista metsässä ja uimista. Riistaviettiä löytyy, mutta metsällä se ei vielä ole juurikaan ehtinyt käydä. Sen kanssa on hieman harjoiteltu tokoa ja rallytokoa, mutta kilpailemaan ei vielä olla ehditty. Isla on suorittanut spanielien taipumuskokeen hyväksytysti ja sillä on Latvian juniorivalio titteli. Lisäksi sillä on näyttelyistä serti Suomesta ja Virosta. Islalla on A/B lonkat, terveet kyynäret ja silmät. Isla on käynyt eläinlääkärissä vain rokotuksilla ja terveystarkastuksissa sekä kerran tapaturmaisen kaula/niska kivun takia, josta toipui parin päivän kipulääkityksellä.

Kevin on tuotu Englannista pentuna Suomeen. Sillä on yksi pentue kennel Jangasiin (synt 16.2.2019). Kevin on suorittanut MH-luonnekuvauksen ja se on käynyt smart dog testissä. Näyttelyssä se on palkittu erinomaisella. Kevin on mukava herrasmies, joka tulee erinomaisesti toimeen myös lasten kanssa. Kevinin kanssa harrastetaan Nose workia. Kevinillä on A/B lonkat ja terveet silmät. Lisää Kevinistä löytyy mm. https://jangas-kennel.blogspot.com/2018/12/p-pentuja-toivotaan-helmikuulle.html


Lisätietoja
kennel . doniol (at) gmail . com
p. +358 - 50 - 464 1418
DONIOL PENNUT

-myydään mikrosirutettuina ja rekisteröityinä
-on madotettu ennen luovutusta 3 kertaa
-mukaan annetaan hoito-ohjeet
-ostajat liitetään Springerspanielit ry:n jäseniksi ensimmäiseksi vuodeksi
-mukaan annetaan ruokaa, jota pentu on tottunut syömään

Pennut kasvavat perheen parissa ja tutustuvat kodin ääniin ja tapahtumiin pienestä pitäen. Ne pääsevät ulkoilemaan, niitä käytetään erilaisissa paikoissa ja ne tapaavat eri-ikäisiä ihmisiä sekä saavat leikkiä toisten aikuisten koiriemme kanssa. Niille toteutetaan bio sensor -ohjelma ja ne saavat monenlaisia virikkeitä.

Toivomme että pennun ostajat pitävät yhteyttä vielä vuosienkin kuluttua ja kertovat koiran kuulumisia. Kasvatustyön kannalta on erittäin tärkeää tietää koiran luonteesta ja terveydestä, sillä tavoitteena on jatkaa kasvattamista ja jalostuskoiran sisarusten terveys ja luonnetiedot ovat todella tärkeitä suunniteltaessa seuraavia sukupolvia. 
 
DONIOLMEISTÄKOIRAMMEPENTUJA wssPENTUJA aussiePENTUEETHARRASTUSKOIRAT