DONIOLMEISTÄKOIRAMMEPENTUJAPENTUEETHARRASTUSKOIRAT
Wera
Sälli
Laku
Isla
Nana
Tuuhis-Aune
Mustikka
Rasmus
Retu
Viivi
Tommy
Tuuhis-Aune

GLANFFRWD RACHEL WALL


  


 

Tämä vauhdikas walesineiti on kotoisin walesista. Ystäväni Milla oli muuttamassa perheineen takaisin Suomeen ja toi tullessaan tämän Tuuhosen.

Aune pitää huolen ettei ole kahta samanlaista päivää. Ensimmäisen vuoden aikana Suomessa se on suorittanut spanielien taipumuskokeen hyväksytysti ja käynyt muutamassa näyttelyssä. Fasaanijahtiin Aune osallistui 10kk iässä ja heti ensimmäisellä kerralla se kantoi lintua hienosti.

Aune asuu nyt Klaukkalassa, Lucan (Doniol Xcalibur) kaverina ja useimmiten tuntee nimen Tuuhis. 

Tuuhiksella on kaksi pentuetta Doniol F-pentue 29.3.2014 ja Doniol H-pentue 11.11.2015. Pentueiden jälkeen se steriloitiin ja nykyään se keskittyy pelastuskoiran tehtäviin. Tässä Tuuhiksen tulokset pelastuspuolelta:

 

Pelastuskoiraliiton hakukokeet:
-Peruskoe 2015
-Loppukokeen päiväosuus 2015
-Loppukoe 2017

-Taidontarkistus, päivä 2018

Muut:
-
VIRTA – Pelastuskoirakon käyttöönottotarkastus viranomaiskäyttöön 2017

(Käyttöönottotarkastus suoritetaan kaikille niille koirakoille, joita käytetään poliisiviranomaisten apuna henkilöetsintätehtävissä. Käyttöönottotarkastuksen suorittaneita koirakoita voidaan käyttää muissa virka-aputehtävissä alueellisesti sopimalla.

Ennen käyttöönottotarkastukseen pääsyä koiran sekä koiranohjaajan on suoritettava Suomen Palveluskoiraliiton (SPKL) tai Suomen Pelastuskoiraliiton (SPeKL) hälytystasovaatimus.)

 

-Suomentunnistusetsintäkoirien hälytysryhmässä 2017 ->
DONIOLMEISTÄKOIRAMMEPENTUJAPENTUEETHARRASTUSKOIRAT