DONIOLMEISTÄKOIRAMMEPENTUJAPENTUEETHARRASTUSKOIRAT
Wera
Sälli
Laku
Isla
Nana
Tuuhis-Aune
Mustikka
Rasmus
Retu
Viivi
Tommy
Wera

FI MVA FI JVA LV & EE VMVA TK1 TK2 RTK1 BH DONIOL WIND OF CHANGE

 
kuva Anna Mannermaa


Wera on oma kasvattimme ja pitää huolen siitä että talossa on walesimenoa. Tämä vauhdikas walesineito rakastaa kaikkea touhuamista ja on aina valmis leikkiin. Wera ei pidä näyttelyistä, siellä kun pitää seistä paikallaan ja olla kaunis, mutta on kuitenkin saanut yhden sertin ja neljä varasertiä. Metsässä Wera sen sijaan viihtyy ja jälkikoiran kykyjä sillä on, tuloksena mejästä voittajaluokan ykköspalkinto. Myös taipumuskokeen Wera suoritti hyväksytysti kaksivuotis syntymäpäivänään. Agilitykin on Weran mieleen, mutta ohjaajan hitauden takia se ehtii suorittaa liiankin monta estettä ;) Tavoitteena on kuitenkin päästä kisaamaan sen kanssa, kunhan kepit saadaan hallintaan. Tokostakin Wera tykkää, mutta taas ohjaajan syy ettei ole kisannut... Weran tärkeä tehtävä kotona on noukkia kaikki putoilevat esineet lattialta. Kun joku esine putoaa lattialle, on Wera heti paikalla valmiina nostamaan sen. Myös postinhaku kuuluu Weran lempitehtäviin. Siis aina kun jotain tapahtuu tahtoo Wera osallistua.

Toukokuussa 2012 Wera sai pennut, 3 urosta ja 3 narttua. Wera oli upea emo ja ehkä vielä muutaman vuoden kuluttua se tekee meille uuden katraan, kunhan ensin näemme millaisia näistä ensimmäisistä kasvaa. 

Päivitystä 26.1.2014
Weralla on nyt mejästä kaksi VOI1 -tulosta eli yhtä vaille jälkivalio. Tokoilu aloitettiin lokakuussa 2013 ja vuoden loppuun mennessä tuloksia oli kasassa kaksi ALO2 ja yksi ALO1 tulos. Tästä on hyvä jatkaa... Weran kanssa harrastetaan tämä vuosi jonkin verran ja suunnitelmissa olisi astuttaa Wera toisen kerran 2015 alussa. Aika näyttää onnistuuko suunnitelmat...

Päivitystä 30.10.2014
Wera on saavuttanut tokossa TK1 ja TK2 koulutustunnukset, joista suuri kiitos Elina Kautolle, joka koulutti Weraa ja ohjasikin viimeistä koetta lukuunottamatta. KIITOS ELINA! :) Kävimme myös Weran kanssa käyttäytymiskokeessa, joten nyt nimen edessä on myös koulutustunnus BH. Tampereen näyttelyssä Wera sai toisen sertin, josta kiitos Iitulle joka esitti Weran! Weralle odotetaan juoksua helmikuussa 2015, jolloin on tarkoitus mennä tapaamaan sulhoa, tästä asiasta lisää lähempänä...

Päivitystä 9.11.2019
Wera on saavuttanut Suomen muotovalion ja Suomen jälkivalion arvot sekä RTK1 koulutustunnuksen. Lisäksi näyttelyissä on käyty myös ulkomailla ja sen seurauksena Weralla on tittelit LV VMVA ja anomista odottaa vielä Viron veteraanivalion arvo. Nyt Wera on 11vuotias virkeä veteraani, jonka kanssa edelleen käydään välillä tokoilemassa ja rallytokoilemassa. Wera tuntui nuorenevan silmissä, kun laumaan tuli flattipentu Laku elokuussa. Wera käy itse hakemassa Lakua painimaan kanssaan. Weralla on ollut kaksi pentuetta ja kolmella sen jälkeläisellä on pentuja, joten olemme todella onnellisia että tämä upealuonteinen sukulinja jatkuu.

   
siskokset Wera & Wenla 15.10.20194 sukupolvea, vas Pamela, Isla, Wera & Sani 5.11.2019

DONIOLMEISTÄKOIRAMMEPENTUJAPENTUEETHARRASTUSKOIRAT